Pesto de busuioc, varianta siciliana, Frantoi Cutrera, 212ml

Frantoi Cutrera | 8030853080937 | TST00050

original

Produse 100% Originale

secure

Plati securizate

return

Retur Gratuit in 14 zile

truck

Livrare cu Tracking in 24h

-19 %

cantitate limitată

(-19%)

Vezi Cos

Elimina din favorite Adaugă la favorite
Descriere

O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsa, pentru un pesto cu un caracter tradițional.

Indicații
Utilizare

Ideal ca aperitiv sau pe bruschete. Recomandat pentru asezonarea felului principal si a placintelor.

Ingrediente

Busuioc, ulei de măsline extravirgin Frantoi Cutrera, brânză „Cosacavaddu”, zahăr din trestie, sare, migdale, fistic. Regulator de aciditate: acid lactic.

Marime
Greutate netă

190 g

Greutate îmbuteliată

356 g

Volum

212 ml

Lungime

7.6 cm

Lăţime

7.6 cm

Înălţime

7.6 cm

Diametru

7.3 cm

Caracteristici
Tip

Pesto de busuioc

Țara de origine

Italia

Dietă specială

100% Ingrediente naturale, vegetarian

Calorii per 100g

253 kcal

Conținutul pachetului

1 borcan de sticla

Specialitate

Conserve

Despre acest brand

De generații, familia Cutrera a fost dedicată cultivării măslinilor și a producției de ulei de măsline, o profesie desfășurată de zeci de ani cu pasiune și dragoste care leagă această familie de pământul ei. Originile companiei datează de mai bine de un secol în urmă cu 1906, când înregistrările arată că familia Cutrera era dedicată cultivării și îngrijirii măslinilor în Chiaramonte Gulfi, un orășel din sud-estul Siciliei.

Giovanni Cutrera, capul familiei, a fondat prima moară în 1979 cu ajutorul soției sale, Maria, după ce a crescut lucrând într-o moară veche unde presa măsline folosind pietre de moară și catâri. De-a lungul anilor, copiii lui Cutrera, Maria - cea mai mare, urmată de Giusy, a doua, și în cele din urmă Salvatore, cel mai tânăr - s-au alăturat părinților lor în afacere. În 1999, un an important pentru soarta lui Frantoi Cutrera, Giovanni, cu sprijinul familiei, a decis să deschidă a doua moară. Dar nu a fost suficient! Familia, împreună cu mulți producători locali, erau conștienți de calitatea uleiului de măsline produs în Munții Iblei și au decis să găsească o modalitate de a-l comercializa dincolo de piața locală.

Din 2000, Frantoi Cutrera este gestionată de Maria, Giusy și Salvatore împreună cu partenerii lor de viata, iar în prezent a treia generație începe să se alăture mangementului companiei. Deși conducerea companiei este acum în mâinile copiilor lor, Giovanni și Maria au lăsat o moștenire valoroasă formată din principii, valori și cunoștințe pe care sunt puse în practică în fiecare acțiune de zi cu zi. Privind înainte fără a uita niciodată trecutul și un amestec bun între tradiție și inovație: aceasta este misiunea care distinge acum afacerea de familie.